Til alle trenere i Nordsiden

 

Hei,  og velkommen til klubben vår!

Nordsiden IL ble stiftet i 1994 og har pr 2016 påmeldt 25 lag for seriespill. Lagene spenner fra 7 års alder og opp til seniorfotball (A-lag). Våre spillere kommer fra skolekretsene Fauskanger og Træet.

 

Vår hovedbane er Træet kunstgress, det er der de fleste treningene og kampene finner sted.

På Træet har Nordsiden en 11-er bane nyåpnet i august 2011. På Fauskanger ble det åpnet en 7-er kunstgressbane høsten 2015. Fra 13 års alder har vi et samarbeid med naboklubben Apollo IL, så en del av våre ungdomslag og seniorlag bruker også Apollo sin bane på Davanger.

 

Klubbens trenere blir sponset trenere med jakke, bukse og genser iht klubbens kolleksjon. For bestilling av dette kan dere ta kontakt med Kurt Inge Hopland, som er materialforvalter i klubben, på e-post: kurt.hopland@hotmail.com eller telefon 90123983. Materialforvalter kan i tillegg hjelpe dere med annet utstyr som baller, drakter, førstehjelpsutstyr etc.

Dersom dere har noen spørsmål om treningstider, kamper eller andre ting, send mail til Sportslig leder på sport@nordsiden.no.

 

Hans Magnus Lønøy er med i det Sportslige utvalget i klubben, og har ansvar for å følge opp nye trenere. Han kan være behjelpelig med tips og treningsveiledning. Inviter han gjerne på en trening. Han kan nås på hanslonoy@gmail.com.

 

Nordsiden har også en facebookgruppe «Nordsiden Trenere Barnefotball» hvor det legges det ut en del info. Det blir hovedsakelig info som dere også mottar på e-post.

På facebookgruppen er det et festet innlegg på toppen av siden vedrørende koder og nøkkelbokser på banen, samt gymsalene på Træet og Fauskanger. Dette er koder som kommer til å bli endret med jevne mellomrom, og kodene skal ikke gis til utenforstående.

 

På vinterstid er det noen som trekker inn i gymsal på Fauskanger eller Træet, men det er frivillig om dere ønsker å trene inne eller ute. Dere vil få en mail fra sportslig leder når det nærmer seg om evt treningstider dere ønsker inne.

 

1.klassene har julecupen i Askøy Forum i desember som en oppstart. Til våren melder vi på lag i serien for 2017. Deres lag blir da kalt jenter 7 eller gutter 7. Det er 5-er fotball frem til de er 11 år, da går de over til 7-er fotball. Dersom dere er over 12 stk i kullet, er det anbefalt å melde på 2 lag.

Vår cupansvarlig i klubben er Kristin Botnen Aasebø, dere vil få mail fra henne når det nærmer seg påmelding til julecupen.

 

Nordsiden har også en egen internettside, www.nordsiden.no. Her vil dere finne oppdatert banekalender med oversikt over kamper og treninger på Fauskanger og Træet. I tillegg vil dere finne Nordsidens sportsplan 2015-2018 med nyttig info for trenere (søk etter sportsplan i søkefeltet).

 

Hordaland fotballkrets sin internettside gir også nyttige tips til trening, reglement og mye mer. Se www.fotball.no/kretser/hordaland. Nettsiden (og appen) www.s2s.net kan også benyttes for tips om treningsopplegg.

 

Dersom dere har noen spørsmål, vennligst send mail til sportslig leder på sport@nordsiden.no

 

Nordsiden IL – ekte idrettsglede har et navn!

 

 

Med vennlig hilsen

Laila Kristin Fromreide

Sportslig leder

Nordsiden IL